Alt innen elektriske installasjoner

La lokale fagfolk ta seg av jobben – effektivt og konkurransedyktig.

Fagmessig utført arbeid på Nordmøre

Nybygg

Vi utfører installasjon av alle typer elektriske systemer og anlegg i nybygg. Hos Havnerås Elektro får du jobben utført trygt og forskriftsmessig.

Service

Er det på tide med vedlikehold eller service av det elektriske systemet? Vi utfører store og små serviceoppdrag på nye og gamle elektriske anlegg.

Planlegging og prosjektering

Har du et prosjekt i horisonten? Havnerås Elktro bistår deg gjerne i hele planleggings- og prosjekteringsfasen. Med vår kompetanse får du jobben gjort nøyaktig, effektivt og dokumentert.

Utførende

Havnerås Elektro har gjennom mange år vært utførende for mange store og små prosjekter over hele Nordmøre. Bruk oss både som en rådgiver og utførende for ditt neste prosjekt som krever en autorisert elektriker.

Rehabilitering

Dersom du har planer om å utvide eller renovere det eksisterende anlegget tar vi gjerne på oss oppdraget. Vi har lang erfaring innen store og små rehabiliteringsprosjekter. Vi kommer gjerne på en befaring og kartlegger hva som bør gjøres.

Elbillading

Elbil-salget øker stadig, og det gjør også behovet for ladestasjoner i hjemmet. Vi har erfaring med installasjon av alle typer hjemmeladere , kontakt oss for mer informasjon om hvilken lader som dekker ditt behov.

Belysning

Riktig belysning har mye å si for inneklima, både hjemme og på arbeidsplassen. Havnerås Elektro monterer alle typer lyskilder med fokus på å oppnå optimaliserte lysforhold i alle rom.

Smarthus

Med smarthus får du full kontroll over alle tekniske og elektroniske funksjoner i huset. Smarthus kan installeres både ved rehabilitering av bolig eller ved bygging av ny.

Har du behov for en komplett partner for ditt neste prosjekt?

I tillegg til vår ekspertise innen elektriske installasjoner, samarbeider vi godt med store aktører innen andre deler av bransjen som gjør oss til en komplett leverandør over hele Nordmøre.